Üniversitemizin İngilizce Hazırlık Programı Pearson Assured Tarafından Akredite Edildi

27 Aralık 2018

Üniversitesimiz İngilizce Hazırlık Programı, “Pearson Assured” tarafından gerçekleştirilen kalite denetleme sürecini başarıyla tamamlayarak uluslararası ve bağımsız bir otorite tarafından akredite edildi.

Pearson Assured, uluslararası tanınırlığa sahip bir kalite güvence sistemidir. Üiversitemizin İngilizce Hazırlık Programı; yönetim, ölçme-değerlendirme ve öğrenme süreçlerini kapsayan 40 uluslararası standardı karşılayarak kalite güvence belgesi almaya hak kazanmıştır. Bu yetkilendirme ile İngilizce Hazırlık Programı’nda uluslararası standartlarda dil eğitimi verildiği belgelenmiştir.

Akreditasyon ile birlikte 2018-2019 akademik yılı itibarıyla İngilizce Hazırlık Programı’nı başarıyla bitiren öğrencilerimiz ayrıca herhangi bir sınava girmeden uluslararası geçerliğe sahip Pearson Assured sertifikası almaya hak kazanacaktır. Sertifika tüm dünyada Pearson Assured tarafından akredite edilen 1000’den fazla kurum tarafından tanınmakta ve öğrencilerimize akademik ve profesyonel hayatları için önemli destek sağlamaktadır.

DİLEK, ŞİKAYET TALEP FORMU
TALEP SORGULA