YÖKAK Değerlendirme Takımı Ana Ziyareti İle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

25.06.2019

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) 2019 Yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında Değerlendirme Takımı Üyeleri tarafından 7-10 Temmuz tarihleri arasında Üniversitemize gerçekleştirilecek Ana Ziyarete yönelik Koordinatörlüğümüzce bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Mütevelli Heyet Başkanımız İsmail GERÇEK ve Rektörümüz Prof. Dr. M. Fatih ANDI başta olmak üzere Üniversitemiz Rektör Yardımcıları, Dekan, Dekan Yardımcıları, Öğretim Elemanları, Fakülte/Enstitü/MYO Sekreterleri ve İdari Birim Yöneticilerinin katılım sağladığı toplantıda ana ziyarete yönelik akademik ve idari birim hazırlıkları ve program akışı hakkında bilgi verildi.