Yabancı Diller Bölümü Ön Değerlendirme Programı Gerçekleştirildi

16.11.2018

Yükseköğretim Kalite Kurulu ve British  Council işbirliğiyle başlatılan İngilizce Hazırlık Okulları Dış Değerlendirme Programı kapsamında 26-27.11.2018 tarihleri arasında Üniversitemizin Yabancı Diller Bölümü’nün tâbi tutulacağı Dış Değerlendirme süreci öncesinde Yabancı Diller Bölümümüzün program gelişimine yardımcı olmak, programın uygun ve etkin unsurlarını tespit etmek amacıyla Koordinatörlüğümüzce oluşturulan Değerlendirme Takımı tarafından Ön Değerlendirme Programı gerçekleştirildi. 

Ön Değerlendirme Programı Açılış Toplantısı, Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Şaban ÇOBANOĞLU, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Oğuz GÜNER’in açılış konuşmaları ile başladı.

İngilizce Hazırlık Okulları Dış Değerlendirme Programı'nda ele alınacak; program sonunda hedeflenen öğrenme çıktıları, eğitim programı tasarımı ve aktarımı, öğrenme çıktılarının ölçümü ve değerlendirme süreci, yönetimsel süreçlerle ilgili soruların cevabını aramaya yönelik bir görüşme gerçekleştirildi.

Açılış Toplantısı ardından Yabancı Diller Bölümü öğretim görevlileri ve Ön Değerlendirme Takımımız bir araya geldi ve Dış Değerlendirme ile ilgili yöneltilen sorular cevaplandırıldı.

Ölçme ve Değerlendirme Ofisi ve Arşiv ziyareti ardından Kapanış Toplantısı ile Ön Değerlendirme Programı tamamlandı.

DİLEK, ŞİKAYET TALEP FORMU
TALEP SORGULA