Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı Üyeleri Üniversitemize Ön Ziyarette Bulundu

11.06.2019

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) 2019 Yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında Değerlendirme Takımı Üyeleri tarafından Üniversitemiz ziyaret edildi.

Üniversitemizin 2019 Yılı Kurumsal Dış Değerlendirme sürecini yöneten YÖKAK Değerlendirme Takımı'nda; Takım Başkanı Prof. Dr. Oğuz BORAT ile birlikte; Değerlendirme Takımı Üyeleri olarak Prof. Dr. Mehveş TARIM, Prof. Dr. Mustafa ŞENYEL, Doç. Dr. Suha Orçun MERT, Doç. Dr. Selami Özsoy ve Genel Sekreter Fatih ALHAN yer aldı.

Ön Ziyaret Programı, Değerlendirme Takımı Üyelerinin Rektörümüz Prof. Dr. M. Fatih ANDI başta olmak üzere üst yöneticilerimizin görüşmesi ile başladı.

Takım üyeleri arasında görev dağılımı, ziyaret planı, kuruma ilişkin KİDR’in görüşülmesi vb. etkinliklerin planlanması amacı ile Değerlendirme Takımı Üyeleri kendi aralarında toplantı gerçekleştirdi. Ardından Üniversitemizdeki Kalite Güvencesi Sistemi çalışmalarının işleyişi hakkında genel bilgilendirmenin yapıldığı Kalite Komisyonu Toplantısı'nda Değerlendirme Takımı Üyeleri ve Kalite Komisyonu Üyeleri bir araya geldi.

Ziyaret sonunda Üniversitemizin ortak kullanıma yönelik tesis ve altyapılarını tanımak ve öğrencilerle ilgili olanakları ve sunulan hizmetleri gözlemlemek amacıyla Haliç ve Topkapı yerleşkelerine ziyaret gerçekleştirildi.

Yükseköğretim Kalite Güvencesi ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Yönetmeliği uyarınca, eğitim-öğretim, araştırma ve geliştirme, bölgesel/ulusal ölçekte öne çıkan toplumsal katkı faaliyetleri ile kurumumuzun yönetim sistemini kapsayan "Ana Ziyaret" 07-10 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

DİLEK, ŞİKAYET TALEP FORMU
TALEP SORGULA