TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi I. Gözetim Tetkiki Gerçekleştirildi

13 Nisan 2022 Çarşamba

Üniversitemizin TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi I. Gözetim Tetkiki gerçekleştirildi.

Tetkik, Rektörlük Senato Salonu’nda Açılış Toplantısı ile başladı. Toplantıya Rektör Yardımcımız/Yönetim Temsilcimiz Prof. Dr. Z. Hakan AKPOLAT, Genel Sekreterimiz Dr. Fatih HASDEMİR, Kalite Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Şaban ÇOBANOĞLU, Kalite Koordinatör Yardımcılarımız Macide Yeşim ASLAN, Emine İLHANLI ve Türk Standardları Enstitüsü tetkik heyeti katıldı.

Açılış Toplantısından sonra tetkik heyeti tarafından TS EN ISO 9001:2015 standart maddelerinin Üniversitemizdeki etkinliği ve mevcut uygulamaları incelendi. İncelemelerle eş zamanlı olarak İslami İlimler Fakültesi, Personel Daire Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı ziyaret edildi.

Gözetim Tetkiki, Kapanış Toplantısının yapılmasıyla sona erdi.