Üniversitemiz TSE’den Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı

Yükseköğretim hizmetlerinin sunulmasında kalite odaklı bir yönetim sistemini esas alan Üniversitemiz, Türk Standardları Enstitüsünden (TSE) “Akademik ve İdari Faaliyetler” kapsamında TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.

TSE İstanbul Belgelendirme Müdürlüğü Tetkikçileri tarafından, 20-22 Nisan 2021 tarihleri arasında Üniversitemizde yapılan dış tetkikte; TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardının maddeleriyle ilgili uygulamalar detaylı olarak incelenmiş, tetkik neticesinde TSE Yürütme Komitesinin 04.05.2021 tarihli kararı ile Üniversitemiz, Kalite Yönetim Sistemi Belgesiyle birlikte IQNET Belgesini (Uluslararası Tanınırlık Belgesi) almaya hak kazanmıştır.