TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi II. Gözetim Tetkiki Başarı ile Tamamlandı

11-12 Nisan 2023

TSE Yürütme Komitesinin 04.05.2021 tarihli kararı ile TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanan Üniversitemizin 11 ve 12 Nisan 2023 tarihleri arasında II. Gözetim Tetkiki gerçekleştirildi.

İki gün süren tetkikin Açılış Toplantısı Rektörlük Senato Salonunda yapıldı. Toplantıya Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Fahameddin BAŞAR, Prof. Dr. Z. Hakan AKPOLAT, Genel Sekreterimiz Dr. Fatih HASDEMİR, Kalite Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Şaban ÇOBANOĞLU, Kalite Koordinatör Yardımcılarımız Macide Yeşim ASLAN, Emine İLHANLI ve Türk Standardları Enstitüsü tetkik heyeti katıldı. Açılış Toplantısından sonra tetkik heyeti tarafından TS EN ISO 9001:2015 standart maddelerinin Üniversitemizdeki etkinliği ve mevcut uygulamaları incelendi. Kalite Yönetim Sistemi hakkında bilgi verildi.

II. Gözetim Tetkiki, Kapanış Toplantısının yapılmasıyla sona erdi.